Samarbejdspartnere

Vi tager udgangspunkt i projektets særlige behov og krav

Den rigtige kombination af mennesker og kompetencer er en væsentlig forudsætning for den positive oplevelse, både i processen og i det færdige projekt.

Vores netværk af samarbejdspartnere spænder vidt, f.eks. arkitekter, entreprenører, jurister, akustikere, læringsspecialister mv. Vi arbejder gerne med eksterne konsulenter og specialister, så projekterne får tilført den rigtige viden og indsigt.

Wissenberg har deltaget i en række projekter med nye former for samarbejde. Det er med denne erfaring og viden om f.eks. partnering, teamentreprise, brugerinddragelse, dialogprocesser og tidlig entreprenørinddragelse, at vi vælger sammensætningen til hvert projektteam af in- og outhouse projektdeltagere.

Vi ønsker, i grænselandet mellem design, teknik, styring, jura og mennesker, at være mødestedet, hvor der skabes samarbejder med en synergi, som inspirerer og udfordrer til, at den kloge løsning også er med i detaljerne.

Vi arbejder med gensidig videndeling i vores samarbejder - forankret i et bæredygtigt og åbent aftaleforhold, og vi stiller de samme krav til vores samarbejdspartnere, som vi stiller til os selv.